Nieuws!

Voorstellen - 8 maart om 10:54

Bas Moll

Speler 2 die wij voorstellen is Bas Moll alias Basbak. Deze naam heeft hij te danken aan een ongelukje met een wasbak bij een oud & nieuw feest. Verdere details worden niet vrijgegeven maar het schijnt dat er een filmpje rond gaat!
Bas zijn kwaliteiten zijn bij ons nog niet bekend en dat komt voornamelijk omdat Bas niet de gehele jeugdopleiding bij MvR heeft doorlopen.
Voordat Bas ging voetballen zat hij namelijk op hockey en hoewel wij uit betrouwbare bronnen hebben vernomen dat Bas goed met de stick overweg kan komt deze Bas Molleigenschap niet van pas bij voetbal.

Spelerspas:
*Leeftijd: 18
*Lengte: 1,95
*Woonplaats: Gangenstellen onder 's-Heerenberg
*Zwak punt: Iemand vinden met hetzelfde shirt
*Sterk punt: Bankzitten

Opmerkelijke feitjes:
*Heeft een lichtgevend klokje! (Waskuupkrant 2016)
*Kan moeilijk "kieke" op foto's ( Zie bijgevoegde foto)
*Bas heeft als speler iets gepresteerd wat waarschijnlijk nog geen speler bij MvR is geluk: Scoren met de kont
*Bas heeft in zijn gehele MvR carrière net zo vaak met zijn goede been als met zijn kont gescoord
*Bas doet vaker zijn haar goed in de wedstrijd dan dat hij de bal aanraakt


Tussen de palen - 10 maart om 13:35

We trappen deze serie af met de man onder de lat. We hebben het hier over de enige echte Bart te Wildt alias Biert. Biert heeft de gehele jeugd bij MvR doorlopen. Zo heeft hij leren ingooien van Theo Daals en vrijlopen van Marco Reumer. Helaas heeft hij van zijn kwaliteiten geen werk gemaakt. Biert speelde in zijn jeugd meestal in de 2e elftallen, maar heeft al wel zijn minuten bij het 1e elftal gemaakt.

Spelerspas:
*Leeftijd: 19 jaar
*Lengte: 1.78m
*Woonplaats: Apeldoorn
*Zwak punt: Z'n uittrap
*Sterk punt: Biert heeft de kwaliteit om tijdens de wedstrijd in slaap te vallen, hiermee zorgt hij voor het SnorlaxeffectBart te Wildt

Naast z'n voetbalcarrière zijn er nog een paar opmerkelijke feitjes over Biert:
-Zo heeft hij het volledige tenue van Real Madrid, terwijl hij Barca fan is 
-Na jarenlang seizoenskaart van De Graafschap te hebben gehad, gaat hij volgend jaar naar Feyenoord
-In het afgelopen jaar is hij door z'n vrienden enkele maanden als vermist opgegeven

We sluiten deze 1e aflevering af met een zéér opmerkelijke traditie van onze Torwart Biert. Zo schijt hij in zijn M.v.R.-tenue, dit doet hij om zijn stoelgang te stimuleren. (Zie foto)


De Boshoek -4 maart om 15:25

Zoals jullie al hebben kunnen zien zal er volgend jaar hoogstwaarschijnlijk een nieuw team bij M.v.R. gevormd worden. In tegenstelling tot andere senioren teams zal het team op de zaterdag gaan voetballen. De komst van het Zaterdagteam zorgt hiermee voor nieuwe elan binnen de club, waarmee het ook meegaat in een trend van de laatste jaren.

Het team zal gaan bestaan uit jongeren, waarvan de meeste het niet zien zitten om op de zondagochtend om half 9 op de Boshoek te staan, terwijl ze om 4u (voor de rio-gangers 7u) bokkevol naar huis gaan. Laten we trouwens wel voorop stellen dat het voetbal prioriteit nummer 1 is (behalve voor Joep Marissink die elke week zonder schoenen aankomt zodat hij niet hoeft te voetballen en na de wedstrijd als 1e in de kantine is).

De selectie bestaat momenteel uit 17 man. Daarnaast wordt er met 1 al bekende leider verder gewerkt aan het completeren van de staf en het regelen van andere belangrijke zaken.

Wanneer er meer bekend is zal hiervan een update komen, daarnaast zullen de verschillende spelers ook voorgesteld worden.

Zaterdagteam M.v.R.