Gelukkig nieuwjaar!

Allereerst namens ons een gelukkig nieuwjaar! Momenteel zijn we bezig in de laatste periode van de minor. Vandaag zijn de STL bestanden voor het 3D printen ingeleverd. Er wordt een bakje uitgeprint voor de ESP32. Verder gaan wij bezig met het afronden van het adviesrapport. Wij zijn nu aanbeland bij het persoonlijke advies voor zowel ATAG als Nijhuis. Ook zijn we bezig met een Proof of Concept van een Dialogflow chatbot. Deze wordt gepresenteerd op de eindpresentatie

2019

Dialogflow

Wij zijn momenteel ook aan het uitzoeken wat Dialogflow voor ons kan betekenen. Er zijn veel overeenkomsten tussen Snatchbot en Dialogflow maar er zijn ook grote overeenkomsten.

dialogflow

Snatchbot

Vanaf deze week zijn wij bezig met het uitzoeken van de verschillende chatbots. Vooral Snatchbot bevalt ons momenteel erg goed!

snatchbot

Chatbot werkgroep BeSite

Sinds vandaag zitten bij in de werkgroep "Chatbot" van BeSite. Deze groep focust zich een paar uur per week op de ontwikkeling van chatbots en onderzoekt nieuwe trends hierin. Omdat wij al een aardig vooronderzoek voor chatbots hadden gedaan, konden wij tijdens de aftrap vandaag het een en ander vertellen over chatbots. Elke donderdag is er een meeting waarin interessante ontwikkelingen en informatie worden gedeeld.

werkgroep

ATAG Kookplaat

Momenteel zijn wij bezig met het verbeteren van de Online Customer Service van ATAG. Onderstaand formulier is een test formulier wat gebruikt kan worden om te testen wat klanten vinden van deze manier van Online Customer Service. Wanneer deze manier daadwerkelijk geïmplementeerd zou worden bij ATAG wordt er niet gebruik gemaakt van Google Forms maar van een chatbot of van een kennisbank.

Artikel Frank watching

Een artikel over het invoeren van een chatbot bij een onderneming. Klik hier om het interessante artikel te lezen

chatbot

Artikel Volkskrant

Goed om te lezen dat wij tijdens het drukke project ook nog tijd hebben op vrienden te maken met chatbots! Klik hier om het interessante artikel in de Volkskrant te lezen

robot

Adviesrapport voor ATAG en Nijhuis Industries

Momenteel zijn wij druk bezig met het opzetten van het adviesrapport voor ATAG en Nijhuis Industries. Met onderstaande link is de voortgang van het adviesrapport te volgen.

Adviesrapport

Verwerking feedback

Momenteel zijn wij bezig met de verwerking van de feedback. Zo hebben wij contact opgenomen met een afstudeerder die het automatiseren van customer service als afstudeerproject had. Hierdoor verkomen wij dat wij veel voorkomende fouten gaan maken.

Vervolggesprek ATAG & Nijhuis

Op maandag 29 oktober hebben wij een vervolggesprek gehouden bij ATAG en Nijhuis. Tijdens deze gesprekken hebben wij geprobeerd duidelijkheid te krijgen over de customer service processen van ATAG en Nijhuis. Ook hebben wij informatie gevraagd over de customer journey. Deze krijgen wij van ATAG en Nijhuis in RASCI format aangeleverd.bart

Pitstop 1

Pitstop 1 presentatie

Bekijk hier de presentatie die wij hebben gehouden tijdens de eerste pitstop op 26 oktober 2018

De volgende punten kregen wij als feedback op onze presentatie:

  1. Service design, koop dat boek (veel voorkomende fouten en brainstormsessies)
  2. Het is heel intern gericht, open je ogen ook naar de buitenwereld.
  3. Wat is hier vernieuwend aan?
  4. Hoe maak je het smart? Kijk naar ‘machine leer modellen’ (opmerking Witek)
  5. Aanbod (marno) Projectmanagement (pva concretiseren)

Momenteel zijn wij bezig met het verwerken van deze feedback op ons project. Wij willen ook iedereen bedanken voor de feedback die zij gegeven hebben.